Wie ben ik?

Beginjaren

Als kind kwam ik al snel in contact met muziek. Mijn ouders hebben een grote invloed hierop gehad. Na al veel jaren vrijblijvend zingen in en rond het huis, kreeg ik op mijn 7e op pianoles. Hier heb ik de basis gelegd wat betreft de theorie en het lezen van noten.

Gitaar en Basgitaar

Vanaf toen ik ongeveer 9 jaar oud was,  begon ik interesse te tonen voor gitaar. Ik kreeg een gitaar van mijn oom, en speelde er veel op. Mijn broer wees mij op de basgitaar. Dat was pas vet! Toen ik 12 was mocht ik kiezen tussen pianoles of basgitaarles. De keuze was snel gemaakt, want ik wilde ‘cool’ zijn. Ik kreeg les van een student op het conservatorium van Maastricht. Hij heeft me geleerd om groove aan te brengen in mijn spel, en om te improviseren.

Huidige situatie

Later kreeg ik les van zijn docent op het conservatorium in Maastricht. Toen heb ik kennis gemaakt met Jazz. Hij heeft me voorbereid op het conservatorium. Hier heb ik de nodige kennis opgedaan om mezelf staande te houden in de muziekwereld. Met de afstudeerrichting Educatie heb ik veel onderzoek gedaan naar didactiek en pedagogiek. Daarnaast heb ik veel ervaring met in bands spelen. Afgelopen twee jaar heb ik getourd met de voorstellingen van Hans Liberg. Hiermee heb ik in veel theaters in Nederland, België, Duitsland én Oostenrijk gespeeld. Momenteel speel ik in de band Nayema, en werk ik aan eigen materiaal voor verschillende bezettingen.